3 Oaks Gaming Menyuntik Kandungan dengan Slot City
Toto

3 Oaks Gaming Menyuntik Kandungan dengan Slot City

3 Oaks Gaming , salah satu pengedar terbesar kandungan iGaming, telah mengumumkan perkongsian baharu dengan Slots City. Akibatnya, rakan kongsi yang terakhir kini akan mempunyai akses kepada portfolio kandungan 3 Oaks Gaming yang luas. Slots City , yang berpangkalan di Ukraine, akan keluaran macau memanfaatkan perpustakaan slot dalam talian yang sedia tersedia kepada 3 pelanggan Oaks Gaming sebagai sebahagian daripada penyelesaian pengedaran yang berkuasa syarikat.

3 Oaks Gaming Bekerjasama dengan Slots City
Beberapa permainan yang akan tersedia untuk Slots City bergerak ke hadapan termasuk Big Heist , The King of Heroes , dan Eggs of Gola . Semua ini dan lebih banyak kandungan kegemaran pemain akan dilancarkan secara beransur-ansur dengan Slots City dalam beberapa bulan akan datang. Ia juga merupakan SGP Result perkongsian komersil terkini untuk 3 Oaks Gaming yang berazam untuk terus menghubungi pengendali baharu dengan portfolio produk berkualiti tingginya.

Mengulas mengenai peluang baharu ini, pengarah urusan 3 Oaks Gaming Sebastian Damian mengalu-alukan peluang untuk bekerjasama dengan Slots City, pengendali Eropah yang baru muncul dalam kata-katanya. Dia sangat teruja kerana berpeluang meningkatkan pengembangan pembekal dan terus menjangkau khalayak baharu.

“Tawaran kami slot yang mengasyikkan dan inovatif sentiasa berkembang, dan kami menikmati peluang untuk menawarkannya kepada semakin ramai pemain,” kata Damian. 3 Oaks Gaming telah berminat untuk mengembangkan jejak Pengeluaran Sydney Eropahnya seperti yang ditunjukkan oleh acara baru-baru ini. Syarikat itu menerima kebenaran rasmi daripada Agensi Hasil Kebangsaan Bulgaria dan memperoleh lesen yang diperlukan untuk membekalkan kandungan iGamingnya di pasaran.

3 Oaks Gaming juga melancarkan produk jackpot baharunya pada awal bulan ini. Pembekal kekal sebagai kuasa untuk diperhitungkan dalam pasaran iGaming Eropah dan komited untuk mengembangkan jejaknya lebih jauh.