Kabinet Genesis Crest 43 J Sega Sammy Meningkatkan Piawaian
Toto

Kabinet Genesis Crest 43 J Sega Sammy Meningkatkan Piawaian

Sega Sammy Creation Inc mengumumkan pada hari Jumaat bahawa syarikat itu hampir mengeluarkan kabinet permainan canggihnya yang baharu, Genesis Crest 43 J, merentasi pasaran di Asia. Syarikat itu mengesahkan bahawa kabinet baharu itu akan datang dengan teras perkakasan yang kukuh dan rupa pereka live data hk yang licin. Kabinet menggunakan monitor J-curve 43” yang menghasilkan gambar dalam 4K. Panel pemain ialah skrin sentuh LCD 13.3″ dan mempunyai pengecas telefon wayarles sebagai salah satu kemudahan yang tersedia.

Kabinet Permainan Generasi Baharu untuk Sega Sammy
Terdapat topper HD penuh 27” yang memastikan pemain sentiasa dapat mengikuti aksi dan angin melalui permainan mereka mengikut kesesuaian Togel Sydney mereka. Sega Sammy Creation yakin bahawa produk baharu itu akan menjadi penambahbaikan pengalaman permainan dan membawa pemain dengan tepat apa yang mereka perlukan dan minta.

Pengarah urusan SSC Masahiro Kurosaki memuji Genesis Crest 43 J sebagai produk termaju dan berkualiti tinggi yang lebih cekap dan dicapai dari segi teknikal. Dia berkata:

Kami telah menghabiskan beberapa tahun kebelakangan ini untuk membangunkan dan merancang gabungan perkakasan dan perisian terbaik dan hasilnya adalah apa yang saya percaya adalah tawaran kabinet terkuat kami setakat ini.

Pengarah urusan SSC Masahiro Kurosaki
Mana-mana permainan yang dilancarkan pada kabinet akan menggunakan sepenuhnya keupayaan perkakasan kabinet, sekali gus memberikan Genesis Crest 43 J kelebihan yang berbeza berbanding pesaing dan perkara yang boleh mereka capai dari segi pengalaman permainan untuk pengguna mereka. Kabinet dilengkapi dengan ciri tersendiri lain yang ditetapkan untuk menjayakannya.

Permainan untuk Genesis Crest 43 J Akan Menggunakan Kuasa Penuhnya
Kualiti produk menjamin bahawa ia dibina untuk bertahan dan memberikan prestasi terbaik yang mungkin, memenuhi piawaian industri yang berbeza dan SGP Result menolak sempadan piawaian tersebut. Kabinet juga dibuat dengan cara yang mudah diselenggara, direka bentuk dengan idea menjadikannya mudah dan intuitif untuk juruteknik perkhidmatan menyelesaikan masalah dan menganalisis masalah atau melakukan pemeriksaan rutin. Paling penting, Genesis Crest 43 J berjanji untuk datang dengan perpustakaan permainan yang luas yang akan terus berkembang selama bertahun-tahun.