KEJOHANAN POKER WPT GARDENS TAYANGAN PERDANA DI BALLY SPORTS AHAD INI
Toto

KEJOHANAN POKER WPT GARDENS TAYANGAN PERDANA DI BALLY SPORTS AHAD INI

Ahad ini, Musim XVIII Jelajah Poker Dunia bermula di Bally Sports dengan jadual akhir Kejohanan Poker Gardens. Peluang Kornuth, Qing Liu, dan Markus Keluaran SDY Gonsalves mengetuai enam pemain yang bertarung untuk bahagian pemenang daripada kumpulan hadiah $2,467,200.

Kejohanan Poker Gardens bermula pada Januari 2020 dengan jadual akhir pada asalnya dijadualkan dimainkan di Arena HyperX Esports pada Mac berikutnya. Pandemik global memaksa penangguhan penggambaran meja akhir sehingga Mac 2021.

“Peminat kami sangat sabar menunggu episod Musim XVIII dan kami teruja untuk malam Ahad,” kata Adam Pliska, Ketua Pegawai Eksekutif Jelajah Poker Dunia. “Tindakan dari Musim XVIII menjanjikan untuk memenuhi jangkaan penonton kami.”

Pengulas WPT Vince Van Patten dan Tony Dunst akan berada di gerai untuk memanggil semua tindakan sementara Lynn Gilmartin kembali dalam peranannya Hk Prize sebagai peneraju WPT.

Kejohanan Poker Gardens akan memainkan lebih daripada tiga episod selama tiga jam setiap satu daripada tiga hari Ahad berikutnya. Ini menandakan yang pertama daripada empat jadual terakhir yang akan disiarkan antara sekarang dan 19 Disember. Turut termasuk dalam senarai itu ialah WPT Borgata, WPT LA Poker Classic, dan WPT Seminole Hard Rock Poker Showdown.

Episod disiarkan pada pukul 8 malam dan 11 malam waktu tempatan di kebanyakan pasaran dan disiarkan semula sepanjang minggu. Semak penyenaraian tempatan untuk semua masa siaran.