Pratonton Musim NFL: Odds Jurulatih Terbaik
Toto

Pratonton Musim NFL: Odds Jurulatih Terbaik

Tahun ini kegemaran untuk memenangi “Jurulatih Terbaik” NFL ialah Pengecas Los Angeles Brandon Staley. Tetapi anugerah ini adalah salah satu yang paling sukar untuk cacat.

Jurulatih Terbaik NFL
Trofi Jurulatih Terbaik, di atas. Tahun ini Brandon Staley adalah kegemaran untuk Togel SGP memenangi anugerah itu. (Imej: Deadspin )
Brandon Staley (+1400) dikenali sebagai pelempar dadu, pergi-untuk-itu-ke-empat-bawah sepanjang masa, ketua jurulatih bersenjata. Dengan Justin Herbert di quarterback dan bermain gaya up-tempo, Staley sering menangkap pertahanan meneka.

Tetapi apabila dia memasuki musim kedua, muncul daripada kempen rookie 9-8 dan terlepas tempat playoff, pasukan Staley pastinya perlu membuat playoff selain menghiburkan. Beraksi di bahagian yang boleh melihat mereka di tempat keempat dengan mudah, sukar untuk memberi komitmen untuk mengatakan dia harus menjadi kegemaran untuk penghormatan “Jurulatih Terbaik”.

Tetapi sukar untuk merasakan apa yang diperlukan untuk memenangi anugerah itu. Pasukan satu kemenangan tahun sebelumnya boleh memenangi lapan perlawanan, dan jurulatih boleh melakukan kerja yang hebat.

Malah dalam tempoh lagenda Bill Belichick dengan New England Patriots, dia hanya memenangi tiga anugerah “Jurulatih Terbaik” dan tiada satu pun sejak 2012.

Brian Daboll +1600
Brian Daboll ialah jurulatih baharu New York Giants dan terikat dengan sekumpulan jurulatih sebagai pilihan kedua untuk memenangi jurulatih terbaik tahun ini. Jurulatih kelahiran Kanada berusia 47 tahun itu dengan pemikiran yang menyinggung telah menjadi penyelaras serangan empat pasukan sepanjang tempohnya di NFL.

Daboll juga pernah berkhidmat dua kali di bawah Bill Belichick di New England sebagai penolong jurulatih pada musim 2000-2006, dan sekali lagi dari 2013 hingga 2016.

Nathaniel Hackett +1600
Denver Broncos juga membawa masuk ketua jurulatih baharu musim ini dalam SDY Hari Ini Nathaniel Hackett. Hackett mempunyai hubungan yang baik dengan permainan ini, kerana bapanya ialah Paul Hackett yang legenda, bekas ketua jurulatih kolej dan NFL.

Dibawa ke dalam situasi di Denver adalah tempat yang bagus untuk bermula di NFL. Bukan pasukan dengan jangkaan Super Bowl, jika Hackett boleh membantu memimpin pasukan ini ke playoff, dia mungkin akan duduk dengan trofi di pangkuannya pada penghujung musim.

Membundarkan Senarai
Tiga lagi jurulatih yang disenaraikan di +1600 ialah Mike McDaniel dari Miami Dolphins, Kevin O’Connell dari Minnesota Vikings dan Dan Campbell dari Detroit Lions.

Di luar Campbell, setiap ketua jurulatih lain di +1600 adalah pemula yang ingin mengambil langkah besar dalam musim kedua. The Lions hanya menang tiga kali setahun yang lalu. Tetapi jangkaan, terutamanya kerana sikap “menggigit Totobet HK tempurung lutut” Campbell, menyebabkan penonton menjangkakan perkara besar di Detroit tahun ini.

Jurulatih dengan kemungkinan kurang daripada +2000 untuk memenangi “Jurulatih Tahun Ini” ialah lima jurulatih dengan kemungkinan tersenarai sebanyak +1800. Doug Pederson di Jacksonville, Josh McDaniels di Las Vegas, Kyle Shanahan di San Francisco, Nick Sirianni di Philadelphia dan Sean McDermott di Buffalo.